Αρχική Θέσεις - Απόψεις - Παρεμβάσεις Multimedia Βιογραφικό Επικοινωνία
ΔΟΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝ

Κοινωνικό μήνυμα


TV Spot anti-cancer campaign


Συνέντευξη στην εκπομπή "Όλα για την υγεία μου"


Ο αθλητισμός είναι πάνω απ’ όλα ποιότητα ζωής

Απελευθερώνουμε την αυτοχρηματοδότηση των Πανεπιστημίων (01 08 2014)
Σύσκεψη εργασίας υπό τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο, με την συμμετοχή του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέα Λοβέρδου, του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα  και του Γενικού Γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας του Υ.ΠΑΙ.... »»
Κάποιοι βάλαμε πλάτη και δεν γίναμε Αργεντινή (01 08 2014)
«Κάποιοι βάλαμε πλάτη και δεν γίναμε Αργεντινή», τόνισε ο Υπουργούς Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξή του στην τηλεοπτική εκπομπή «Πρωινό Mega» και στους δημοσιογράφος Ι. Χασαπόπουλο, Λ. Δουκακάρου. Ο κ. Λοβέρδο απάντησε σε ερωτήσεις:
Για  ... »»
Συνάντηση Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέα Λοβέρδου και Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη (01 08 2014)
Η πορεία προετοιμασίας των σχολικών μονάδων, η αντιμετώπιση προβλημάτων φύλαξης και καθαριότητας των σχολείων ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, καθώς  και η ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και του Δήμου Αθηναίων βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του ... »»
Σύσκεψη εργασίας του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέα Λοβέρδου και των Προεδρείων των Πρυτάνεων των Πανεπιστημίων και Προέδρων των Τ.Ε.Ι. (01 08 2014)
Υπό την προεδρία του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέα Λοβέρδου και με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Αθανασίου Κυριαζή πραγματοποιήθηκε σήμερα  στο Υ.ΠΑΙ.Θ. σύσκεψη εργασίας των Προεδρείων των Πρυτάνεων των Πανεπιστημίων και Προέδρων των Τ.Ε.Ι. της χώρας.
Τα θέματα συζήτηση... »»
Κοινή Δήλωση Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέα Λοβέρδου και Προεδρείων Πρυτάνεων των Α.Ε.Ι. και Προέδρων των Τ.Ε.Ι. (01 08 2014)
Σε σύσκεψη εργασίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων υπό την Προεδρία του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέα Λοβέρδου και με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Αθανασίου Κυριαζή , των Προεδρείων των Πρυτάνεων των Α.Ε.Ι. και Προέδρων των Τ.Ε.Ι. της χώρας και... »»
Ομιλία Υπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων Ανδρέα Λοβέρδου στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής (31 07 2014)
Στην ομιλία του στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής, ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέας Λοβέρδος είπε τα εξής:
«Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, σε έξι μέρες είμαστε εδώ για τρίτη φορά και, όπως σας ενημέρωσα στις δύο πρώτες συνεδριάσεις, εντός των ημερών αυτής της εβδ... »»
Εισήγηση Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέα Λοβέρδου στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής (31 07 2014)
"Συνεχίζεται η διαβούλευση με τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ για την εφαρμογή του νόμου για τις μετεγγραφές, που ψηφίστηκε τον Μάιο του 2014, προ των Ευρωεκλογών. Ως προς το θέμα υπάρχει ένταση, γιατί το δικαίωμα μεταγραφής, που ψηφίστηκε και έχει τη στήριξη σχεδόν του συνόλου των βουλευτών, δημιου... »»
Παρέμβαση Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέα Λοβέρδου σε τηλεοπτική εκπομπή στο Σκάι (31 07 2014)
Η σχολή Θεολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου με δική της απόφαση επέλεξε να ιδρυθεί Τμήμα Ισλαμικών Σπουδών, τόνισε ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέας Λοβέρδος, σε παρέμβασή του στην τηλεοπτική εκπομπή  ‘’Πρώτη Γραμμή’’ στον Σκάι.
Ο κ. Λοβέρδος δήλω... »»
Συνάντηση Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέα Λοβέρδου με Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη (31 07 2014)
Συνάντηση με την Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη πραγματοποίησε την Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014 ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέας Λοβέρδος. Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι Υφυπουργοί Παιδείας Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος και Κωνσταντίνος Κουκοδήμος.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν ο σ... »»
Συνάντηση Υπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων Ανδρέα Λοβέρδου με την Α.Θ.Μ. Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο Β’ (30 07 2014)
Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέας Λοβέρδος, συναντήθηκε με την Αυτού Θειοτάτη Μακαριότητα Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρο Β’. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας, αλλά και η γενικότερη κατάσταση στη Μέση Ανατολή. Ειδικό... »»
Συνέντευξη Υπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων Ανδρέα Λοβέρδου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ (30 07 2014)
«Λέμε όχι σε νέες απολύσεις και ναι στις ρυθμίσεις οφειλών στην εφορία και ασφαλιστικών εισφορών», τόνισε ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, στην εκπομπή του κ. Γ. Αυτιά. Επιπλέον ο κ. Λοβέρδος υπογράμμισε... »»
Ομιλία Υπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων Ανδρέα Λοβέρδου στη διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής (24 07 2014)
Κύριε Πρόεδρε, είμαστε εδώ με τον Υπουργό, κ. Δερμεντζόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου, κ. Κυριαζή, είμαστε στην Ολομέλεια παρόντες σε κάθε επίκαιρη ερώτηση και υποσχεθήκαμε, προεδρεύοντος του κ. Δραγασάκη, πριν από 40 ημέρες περίπου, ότι θα είμαστε οποτεδήποτε μας καλεί το Σώμα και δε... »»
Συνέντευξη Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέα Λοβέρδου στον REAL FM (24 07 2014)
Απολύσεις θέλει να κάνει όποιος θέλει να ρίξει την Κυβέρνηση, τόνισε ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM και στον δημοσιογράφο Άκη Παυλόπουλο. Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων  υπογράμμισε: «Κανείς δεν βγήκε και να ε... »»
Συνέντευξη Α. Λοβέρδου στο Αγιορείτικο Βήμα (23 07 2014)
Κ. Υπουργέ, την περασμένη εβδομάδα επισκεφθήκατε το Άγιο Όρος. Πως είδατε τον Αθωνα; Τι σας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση; Η επίσκεψη αυτή δεν ήταν η πρώτη και σίγουρα όχι η τελευταία. Ο Άθως αποτελεί για την Ελλάδα και τον κόσμο όλο σημείο αναφοράς. Ένας τόπος μοναδικός! Κάθε επισκέπτης είναι εξ ορι... »»
Το «κοινωνικό σχολείο» τίθεται σε εφαρμογή από την 11 Σεπτεμβρίου (22 07 2014)
Σύσκεψη στο πλαίσιο της συνεργασίας των Υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υγείας και Πολιτισμού και Αθλητισμού, καθώς και φορέων με θέμα την λειτουργία του «κοινωνικού σχολείου»  πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υ.ΠΑΙ.Θ. Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, ... »»
Eπίσκεψη του Υπουργού Παιδείας Α. Λοβέρδου στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο (22 07 2014)
Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέας Λοβέρδος, πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο όπου συναντήθηκε με τον Πρύτανη κ.Δημοσθένη Σ. Αναγνωστόπουλο. Ο υπουργός ενημερώθηκε για τα προγράμματα σπουδών, τις πρωτοβουλίες και δράσεις του Ιδρύματος  καθώς και για τα πρ... »»
Ενημέρωση Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέα Λοβέρδου για το πρόγραμμα TEMPUS (22 07 2014)
Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέας Λοβέρδος επισκέφτηκε την ομάδα έργου TEMPUS του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, η οποία ως αντικείμενο έχει την οργάνωση μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών στην επιστήμη των υπολογιστών, στην Παλαιστίνη και την Αίγυπτο. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται με τη συμ... »»
Συνέντευξη του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέα Λοβέρδου στην εφημερίδα Realnews (20 07 2014)
Ο έλεγχος του Σεπτεμβρίου προμηνύεται δύσκολος. Μπορεί να αντέξει η κυβέρνηση να ανοίξει ασφαλιστικό, να κάνει αλλαγές στα εργασιακά κι όλα όσα φαίνεται να ζητούν οι δανειστές ώστε να κάτσουν στο τραπέζι για τη ρύθμιση του χρέους;
Η διαπραγμάτευση για το χρέος θα ξεκινήσει. Πρώτα απ’ όλ... »»
Να μην κάνουμε πίσω στο Κυπριακό (20 07 2014)

«Πρέπει να επιμείνουμε στις θέσεις μας για το Κυπριακό ζήτημα, όπως εκφράστηκαν τη δεκαετία του '70 και του '80» τόνισε ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και πρόεδρος της "Συμφωνίας για τη νέα Ελλάδα", Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας σε εκδήλωση που οργάνωσε ο εκδ... »»
To Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων καθιερώνει την Ασφαλή Πλοήγηση ως διαρκή ενημερωτική δράση στα σχολεία (16 07 2014)
Η παρουσίαση της νέας εφαρμογής (Application) «Cyderkid» έγινε σήμερα  παρουσία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια και του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέα Λοβέρδου από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Τα... »»


Συνέντευξη στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα


Συνέντευξη στην Εφημερίδα Real News


3.10.2010:Συνέντευξη στην εφημερίδα Real News

Πρόσφατες δημοσιεύσειςΣτοιχεία Επικοινωνίας Διεύθυνση : Σταδίου 7, 10557, Αθήνα
Τηλέφωνα : 210-3314540, 210-3315901,2
Fax : 210-3314541